El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
27
MARÇ
2020
Comú de Canillo

MESURES EXCEPCIONALS D' IMPOSTOS I TAXES COVID-19

El Comú de Canillo ha pres un seguit de mesures excepcionals per ajudar a la ciutadania a pal·liar els efectes de l’aturada de l’activitat degut a l’emergència sanitària. En aquesta línia no s’iniciarà cap procediment per a realitzar la facturació de cap impost ni taxa mentre estiguin en vigor les mesures contra el COVID19.  

Dels serveis que presta el Comú que resten tancats, també s’atura la facturació mensual, com l’escola bressol l’esplai, i es retornarà la part proporcional de l’import corresponent als dies que no s’ha donat el servei del mes de març.

Pels serveis que continuen oberts, com per exemple els pàrquings coberts, es continuarà facturant mensualment el servei dels abonaments. No obstant això, des del dia en que van entrar en vigor les mesures de confinament no es cobren els pàrquings exteriors ni l’aparcament en zona blava. En referència al servei de tràmits del Comú, donat que continua obert, tots els tràmits que els ciutadans segueixen fent es continuaran cobrant.

D’acord amb les mesures que ha adoptat el Govern pel que fa a ajornaments i fraccionaments dels tributs que son competència seva, en el marc del projecte de llei de mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per  la pandèmia de SARS-CoV-2, que el Consell General va aprovar dilluns passat, el Comú de Canillo també està analitzant les possibles mesures d’ajornament i fraccionament dels impostos que són competència seva.

Respecte els cursos online, com les classes d’anglès que abans de  l’inici del confiament eren presencials, no es cobraran mentre duri l’obligació de quedar-se a casa. 

En referència a les subvencions a clubs esportius, entitats culturals, associacions de pares,... es realitzaran les transferències de manera immediata, per tal de millorar la seva liquiditat i garantir que puguin realitzar el pagament de les nòmines del seus treballadors.

Respecte els proveïdors propis del Comú, es durà a terme el pagament per avançat de les factures rebudes per tal de garantir que les empreses tinguin liquiditat per afrontar les dificultats generades per la situació actual.

El Cònsol Major de Canillo, Francesc Camp agraeix en nom del Comú l’esforç i dedicació que estant duent a terme tots els organismes públics i privats implicats en la gestió d’aquesta emergència sanitària i insisteix en recordar a la ciutadania la importància de quedar-se a casa com a mesura més efectiva per aconseguir superar aquesta pandèmia.

 

Canillo, 27 de març de 2020  


Comú de Canillo Arxiu font

XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024