El Comú
E-administració/Tràmits
Notícies
Què pots fer
     

TELÈFONS D'INTERÉS

SERVEI URGENT MÈDIC (SUM):

116

BOMBERS:

(+376) 890 900 / 118

POLICIA:

(+376) 872 000 / 110

EQUIP D'ATENCIÓ INTEGRAL A LA DONA:

181

HOSPITAL NTRA. SENYORA DE MERITXELL:

(+376) 871 000

Pagament
de rebuts
i sancions o Descàrrec
29
DESEMBRE
2020
Cultura

CANILLO ACULL LA CAVALCADA DE REIS DES DE BORDES D'ENVALIRA FINS A MERITXELL

El Comú de Canillo ha rebut el consentiment de les autoritats sanitàries per a la celebració de la cavalcada de Reis del pròxim 5 de gener.

Amb l’actual situació sanitària, l’administració comunal reinventa els esdeveniments de les festes de Nadal per arribar en aquestes dates especials a les famílies de la parròquia, i adapta els seus formats a les mesures de prevenció i seguretat decretades pel Govern d’Andorra.

El cònsol major, Francesc Camp entregarà als Reis Mags d'Orient la clau màgica que obre les portes de totes les cases de la parròquia el dia 5 de gener a les 17h. L’acció tindrà lloc a Bordes d’Envalira, lloc des d’on s’efectuarà la sortida de la carrossa. Des d’aquesta ubicació, s’iniciarà la desfilada, que descendrà per la carretera general 2 fins El Tarter.

La cavalcada seguirà fins el nucli de Sant Pere i farà la baixada pel carrer de l’Ermità (tram en contra direcció sota la vigilància del Servei de Circulació). El  recorregut continuarà fins el poble de Ransol i donarà mitja volta davant de l’edifici Terra de l’Ordi, per recuperar el trajecte de la carretera general 2 fins el poble de l’Aldosa, on la carrossa farà la mateixa maniobra a l’altura de la plaça de la Font. Tot seguit, es baixarà fins el poble de Canillo fins a l’encreuament de l’Hotel Ski Plaza i farà el tomb per a l’interior del Prat del Riu direcció a Prats. Des d’aquí, recularà fins a Canillo de nou per continuar fins el poble de Meritxell on finalitzarà la cavalcada.

El Ministeri de Salut ha traslladat a la corporació local que la premissa bàsica és evitar el risc que comporten les aglomeracions, i per tant, es proposa un esdeveniment amb una sèrie de restriccions i vigilància per tal de prevenir la transmissió de la COVID-19.

 

 

 

 


XARXES SOCIALScomucanillo@canillo.ad

Denúncia/Queixa.

Política de privacitat

Política de cookies

Condicions d'ús

Comú de Canillo. Tots els drets reservats © 2024